A Ferences Misszió  

   

Hogyan pályázhat?  

   

ofm new

   

kolostor logo

   

nagy zsuzsanna 1Nagy Zsuzsanna, 37 éves, képzőművész, pszichológus és menyasszony vagyok. Vőlegényem Antolik Károly fizikus. Kárpátalján, Munkácson élek.

Az elmúlt évben egy rutin orvosi vizsgálat során rákos daganatot találtak a mellemben. Ami ennél is súlyosabb, hogy érintett nyirokcsomókat is találtak a hónaljamban. Nehéz órákat éltem át családommal. Határoznunk kellett, hogy a gyógykezelést a szükséges eszközök és gyógyszerek hiánya ellenére Ukrajnában, vagy Magyarországon, saját költségen oldom meg, ahol a gyógyulás esélyét a megfelelő szintű ellátás biztosítja. Mivel TAJ kártyával nem rendelkezem, ezért az összes költséget magamnak kell fedeznem. Ha nem ezt a döntést hozom, az ukrajnai ellátás mellett kevés esélyem adódott volna a túlélésre.

Nehéz napok, hetek következtek. Letaglózott a betegség tudata, és a "holnap" is bizonytalanná vált. Csak a Jó Istenben bízhattunk.

Július 28-án a Budai Irgalmas-rendi Kórházban eltávolították a daganatot. A műtét költségeit a Magyarországi Egészségügyi Minisztérium a határon túli betegek támogatási keretéből támogatta. Az utókezelést azonban sajnos nem tudják támogatni.

nagy zsuzsanna 2Jelenleg az Országos Onkológiai Intézetben kezelnek mivel Ukrajnában, Kárpátalján, nincs megfelelő felszerelés és körülmény ahhoz, hogy szakszerű terápiát kapjak. A költségeket kölcsönpénzből tudtuk egy ideig fizetni. Külhoni magyarként számomra minden gyógykezelés és beavatkozás fizetett, így az utókezelés is. (hat kemoterápia, több mint harminc sugárkezelés, hormon gátló terápia). Jövedelmünkből a nélkülözhetetlen terápia költségeit tovább már nem tudjuk fedezni, de nélkülük felgyógyulásra nem számíthatok. Ezért kérem szíves támogatásukat!

A nehézségek ellenére bizakodó vagyok, hiszek a gyógyulásban, és abban, hogy a teljes gyógyulást követően nem kizárt a gyermekvállalás esélye sem. Előre is szeretném köszönetemet kifejezni minden segítőkész támogatómnak, akik segítségével a gyógyulásom megvalósulhat.

Tiszteletteljes üdvözlettel:
Nagy Zsuzsanna,
MunkácsAz adományokat a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány számlaszámára, vagy az alábbi címen csekket kérve és azon lehet küldeni, feltüntetve: "Nagy Zsuzsának"

POSTACÍM:
Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány
1183 Budapest, Tű u. 2.

Számlaszám:

11991102-02119070-00000000

kérjük jelezni: "Nagy Zsuzsának"


Budapest, 2012. április 30.

Kacsó András
a Kárpátaljai Ferences
Misszió Alapítvány elnöke

EDDIG BEÉRKEZETT ADOMÁNYOK:

Dátum Ft
2012. május 7. 3 20.000
2012. május 8. 2 25.000
2012. május 9. 1 10.000
2012. május 10. 1 100.000
2012. május 11. 2 15.000
Összesen: 170.000

Hálásan köszönjük Zsuzsanna nevében!

Pin It
   
 

 

online adomanyozas logofacebook logo