A Ferences Misszió  

   

kolostor logo

   

ofm new

   

Magyar Gergely OFMNovember 24-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és az alapítvány szimpatizánsait hívta meg.

 

A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket. Magyar Gergely ferences rendi szerzetes atya imádságával majd előadásával folytatódott a találkozó. Gergely atya beszámolójában a jelenlegi kárpátaljai helyzetről beszélt, valamint missziós és karitatív munkájukról, amelyet ott végeznek. Előadását kivetített, kárpátalján készült fotókal szinesítette.

Deák KornéliaA második beszámolót Deák Kornélia tartotta, aki a Munkácsi Egyházmegyei Szent Márton Karitász Egészségügyi Bizottságának elnöke. Beszámolt arról, hogyan végzik munkájukat, segítve a rászorulókat Kárpátalján az egészségügy területén. Végül Bunda Szabolcs, az alapítvány irodavezetője számolt be Kulikovszka Ágnes esetéről, akinek alapítványunk rendkívüli gyűjtést szervezett az életmentő mútétjének költségeire.


VendégeinkA beszámolók után a meghívott vendégek kérdéseket tehettek fel a kárpátaljai vendégeknek, majd a szokásos agapéval és beszélgetéssel zárult a rendezvény.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Pin It
   
 

 

online adomanyozas logofacebook logo