Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Támogassa Ön is
a "Kedvenc Kárpátaljai Tanárom 2013" díjat!

2013. október 28.

A Kiss Gyula nyugdíjas ungvári tanárember által létrehozott „Magyar Kultúráért Kárpátalján Alap” - melynek pénzösszegét a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványra bízta - kamataiból idén szeretnénk pénzjutalomban részesíteni Kárpátaljai legkedveltebb tanítóját és tanárát.

A díj a "Kedvenc Kárpátaljai Tanárom 2013" nevet kapta. A megfelelő pedagógus kiválasztásának érdekében az alapítvány létrehozott egy honlapot, amelyen kárpátaljai tanárokat lehet benevezni egy mindenki számára nyílt szavazásra.

A szavazás során két kategóriában, - alsós tanító és tanár - a legtöbb szavazatot kapott pedagógusok a "Kedvenc tanárom 2013" illetve a "Kedvenc tanítóm 2013" díjban részesülnek, ami 50-50 ezer Ft-ot jelent.

Aki indíttatást érez arra, hogy a "Kedvenc Tanárom 2013" és a "Kedvenc Tanítóm 2013" díjak pénzjutalmához saját adományát ajánlja fel, megteheti azt.
Az adományokat a közleményben "Kedvenc tanárom 2013" jelöléssel ellátva lehet befizetni vagy átutalni az alapítvány számlaszámára:

Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány
11991102 - 02119070 - 00000000


Ha teheti, kérjük Ön is járuljon hozzá Kárpátalja legnépszerűbb pedagógusainak jutalmazásához, ezzel elősegítve a térségben a magyar identitás és kultúra erősítését, fejlődését.

Budapest, 2013. október 28.

Kacsó András
kuratóriumi elnök

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009